WHAT I COLLECT?

HERBS

Daisy (Bellis perennis),Watercress (Nasturtium officinale),Chicory (Cichorium intybus),White dead-nettle (Lamium album),Bulrush/Reedmace (Typha family),Common sorrel (Rumex acetosa),Common chickweed (Stellaria media),Common mugwort (Artemisia vulgaris),Lady’s bedstraw (Galium verum),Hops (Humulus lupulus),Shepherd’s purse (capsella bursa-pastoris),Japanese knot weed (Fallopia japonica),Camomile (Matricaria recutita),Musk mallow (Malva moschata),Clover (Trifolium family),Cornflower (Centaurea cyanus),Ground-ivy (Glechoma hederacea),Garden angelica (Angelica archangelica),Garlic mustard (Alliaria petiolata),Dandelion (Taraxacum),Meadowsweet (Filipendula ulmaria),Pennycress (Thlaspi),Ramsons (Allium ursinum),Red dead-nettle (Lamium purpureum),Red sorrel (Rumex acetosella),Yarrow (Achillea millefolium),Hairy bittercress (Cardamine hirsuta),Orpine (Sedum telephium),Sand leek (Allium scorodoprasum),Wood sorrel (Oxalis acetosella),Ground elder (Aegopodium podagraria),Cicely (Myrrhis odorata),Cuckooflower (Cardamine pratensis),Thyme (Thymus family),Water mint (Mentha aquatica),Plantain (Plantago family),Cow parsley (Anthriscus sylvestris),Wild parsnip (Pastinaca sativa),Viola (Violaceae)

BEACH HERBS

Scurvy-grass (Cochlearia),Horseradish (Armoracia rusticana),Marsh samphire (Salicornia),Sea sandwort (Honckenya peploides),Sea aster (Tripolium pannonicum),Sea beet (Beta vulgaris maritima),Sea pea (Lathyrus japonicus),Dittander (Lepidium latifolium),Grassleaf orache (Atriplex littoralis),Sea wormwood (Artemisia maritima),European searocket (Cakile maritima),Sea arrowgrass (Triglochin maritima),Sea plantain (Plantago maritima),Lamb’s lettuce (Valerianella locusta)

SEAWEED

Bladderwrack (Fucus vesiculosus),Wrack (Fucus family),Sea lettuce (Ulva lactuca),Sugar kelp (Saccharina latissima),Gutweed (Ulva intestinalis)

 

MUSHROOMS

Wood Hedgehog (Hydnum repandum),Chanterelle (Cantharellus cibarius),Brown Birch Bolete (Leccinum scabrum),Slippery Jack (Suillus luteus),Bay Boletus (Imleria Badia),Wild Enokitake (Flammulina velutipes),Orange milkcap (Lactarius deterrimus),Honey Fungus (Armillaria),Crab Brittlegrill (Russula xerampelina),Cep (Boletus edulis),Garlic Parachute (Marasmius alliaceus),Morel (Morchella),Orange Birch Bolete (Leccinumversipelle),Dryad’s Saddle (Polyporus squamosus),Chicken of the Woods (Laetiporus),Funnel chanterelle (Craterellus tubaeformis),Black chanterelle (Craterellus cornucopioides),Saffron milk cap (Lactarius deliciosus),Field Blewit (Lepista personata),St. George’s mushroom (Calocybe gambosa),Oyster mushroom (Pleurotus)

 

Follow my work on instagram

Dette er en særlig dag. Jeg har glædet mig til at fortælle om dette. De fleste af jer ved at jeg elsker, at dele min viden og kærlighed til natur – mest det spiselige. For et lille år siden foreslog en god ven mig at lave en plakat om det. Tanken ulmede lidt hos mig en tid, indtil jeg fandt ud af de helt rigtige til at hjælpe mig med dette ville være Pine Cone Project - søskendeparret Liv og Thor. Jeg har gennem årene mødt dem et par gange, på ture i naturen og på messe og synes virkelig godt om deres streg, og stil. Vi deler glæden ved den spiselige natur – og så er de rare!

Jeg gav dem mine yndlingsurter på en liste, hjalp med formgivning og de helt rette naturdetaljer. Vi valgte, at inddele efter biotoper, ligesom i min første bog. Plakaten er ment, som både noget pænt til væggen, men også en evig påmindelse om alt det gode der er derude. Vi har gjort os umage og er ret stolte af resultatet.

På lørdag holder vi en lille slags reception på Torvehallernes julemarked. Vi står sammen og viser vores værk stolt frem. Mellem 12-13 giver vi en lille drik til alle siger ja tak til dette opslag.  Jeg står der fra 10-18 og har også gin, bøger og måske lidt til med til at forsøde dine kære med.

Plakaten koster 500,- og kommer i et begrænset oplag. Dette er første salgsdag, siden vil jeg sælge den via instagram plus forsendelse.

Fik jeg sagt at det er den perfekte julegave til naturelskeren? ”PINE CONE PROJECT arbejder med visuelt design i relation til særligt den spiselige natur. Deres illustrationer starter alle med hånden som værktøj. De bruger analoge teknikker som akvarelmaling til at illustrere dyr, planter og svampe, man kan finde vildt. Bag PINE CONE PROJECT står søskendeparret Liv og Thor. De er vokset op tæt ved strand og skov og finder stadigvæk deres inspiration i naturen, når Liv skal male nye illustrationer eller Thor er på sanketur.”
Dette er en særlig dag. Jeg har glædet mig til at fortælle om dette. De fleste af jer ved at jeg elsker, at dele min viden og kærlighed til natur – mest det spiselige. For et lille år siden foreslog en god ven mig at lave en plakat om det. Tanken ulmede lidt hos mig en tid, indtil jeg fandt ud af de helt rigtige til at hjælpe mig med dette ville være Pine Cone Project - søskendeparret Liv og Thor. Jeg har gennem årene mødt dem et par gange, på ture i naturen og på messe og synes virkelig godt om deres streg, og stil. Vi deler glæden ved den spiselige natur – og så er de rare! Jeg gav dem mine yndlingsurter på en liste, hjalp med formgivning og de helt rette naturdetaljer. Vi valgte, at inddele efter biotoper, ligesom i min første bog. Plakaten er ment, som både noget pænt til væggen, men også en evig påmindelse om alt det gode der er derude. Vi har gjort os umage og er ret stolte af resultatet. På lørdag holder vi en lille slags reception på Torvehallernes julemarked. Vi står sammen og viser vores værk stolt frem. Mellem 12-13 giver vi en lille drik til alle siger ja tak til dette opslag. Jeg står der fra 10-18 og har også gin, bøger og måske lidt til med til at forsøde dine kære med. Plakaten koster 500,- og kommer i et begrænset oplag. Dette er første salgsdag, siden vil jeg sælge den via instagram plus forsendelse. Fik jeg sagt at det er den perfekte julegave til naturelskeren? ”PINE CONE PROJECT arbejder med visuelt design i relation til særligt den spiselige natur. Deres illustrationer starter alle med hånden som værktøj. De bruger analoge teknikker som akvarelmaling til at illustrere dyr, planter og svampe, man kan finde vildt. Bag PINE CONE PROJECT står søskendeparret Liv og Thor. De er vokset op tæt ved strand og skov og finder stadigvæk deres inspiration i naturen, når Liv skal male nye illustrationer eller Thor er på sanketur.”