TALKS AND WALKS

I give talks about my work with gathering wild plants. I attend many food festivals, in Denmark and abroad, and conduct workshops with show cooking. I like sharing my knowledge with other people and presenting them with tastes of herbs, berries, seaweed, fruit and even ants – everything wild nature has to offer.

HERB FIELDTRIPS

Gastro-gathering is another name I use for it! I guide people on fieldtrips, preferably in their own area, so they can use what they learn afterwards and bring the wild into their everyday life. A fieldtrip might take 1-2 hours or longer, it can start with a presentation and end with a meal.

PRODUCT DEVELOPMENT

I have helped several companies with product development, and am currently part of various collaborations, where I provide my expertise on wild nature to established producers in an effort to create new products.

CO-COOKING

I also do co-cooking events, where I curate, provide the ingredients, and structure a day around wild food. I can adjust the contents of the event to your wishes and possibilities – as an open creative day in the kitchen or a more structured event with a planned menu. I have held events with 6-200 participants and I have experienced people to support events of all kinds.

COURSES FOR RESTAURANTS

Courses for restaurants, training centres, schools and other. 

I provide longer courses on gathering of wild plants, mushrooms, and berries. These courses can vary in form and scope. The course might take its inspiration from the local environment, be spread over the seasons, so we can follow the plants through their different stages, and finally the course might include preparation, techniques, and arrangement.

 

PROJECTS

In recent years I have contributed to a number of projects, large and small, such as VILD MAD (an app for gatherers), Smag for livet (an interdisciplinary research- and education centre, focusing on flavour as part of learning experiences and as scientific subject), Arla Fondens MADlejr (a foodcamp for older schoolchildren), and Foodjam (a kitchen event at Roskilde Festival). I have been providing ideas, been part of finding the right people for the jobs, preparing volunteers for their roles, writing up material, and training people for the projects, amongst other things.

Follow my work on instagram

Dette er en særlig dag. Jeg har glædet mig til at fortælle om dette. De fleste af jer ved at jeg elsker, at dele min viden og kærlighed til natur – mest det spiselige. For et lille år siden foreslog en god ven mig at lave en plakat om det. Tanken ulmede lidt hos mig en tid, indtil jeg fandt ud af de helt rigtige til at hjælpe mig med dette ville være Pine Cone Project - søskendeparret Liv og Thor. Jeg har gennem årene mødt dem et par gange, på ture i naturen og på messe og synes virkelig godt om deres streg, og stil. Vi deler glæden ved den spiselige natur – og så er de rare!

Jeg gav dem mine yndlingsurter på en liste, hjalp med formgivning og de helt rette naturdetaljer. Vi valgte, at inddele efter biotoper, ligesom i min første bog. Plakaten er ment, som både noget pænt til væggen, men også en evig påmindelse om alt det gode der er derude. Vi har gjort os umage og er ret stolte af resultatet.

På lørdag holder vi en lille slags reception på Torvehallernes julemarked. Vi står sammen og viser vores værk stolt frem. Mellem 12-13 giver vi en lille drik til alle siger ja tak til dette opslag.  Jeg står der fra 10-18 og har også gin, bøger og måske lidt til med til at forsøde dine kære med.

Plakaten koster 500,- og kommer i et begrænset oplag. Dette er første salgsdag, siden vil jeg sælge den via instagram plus forsendelse.

Fik jeg sagt at det er den perfekte julegave til naturelskeren? ”PINE CONE PROJECT arbejder med visuelt design i relation til særligt den spiselige natur. Deres illustrationer starter alle med hånden som værktøj. De bruger analoge teknikker som akvarelmaling til at illustrere dyr, planter og svampe, man kan finde vildt. Bag PINE CONE PROJECT står søskendeparret Liv og Thor. De er vokset op tæt ved strand og skov og finder stadigvæk deres inspiration i naturen, når Liv skal male nye illustrationer eller Thor er på sanketur.”
Dette er en særlig dag. Jeg har glædet mig til at fortælle om dette. De fleste af jer ved at jeg elsker, at dele min viden og kærlighed til natur – mest det spiselige. For et lille år siden foreslog en god ven mig at lave en plakat om det. Tanken ulmede lidt hos mig en tid, indtil jeg fandt ud af de helt rigtige til at hjælpe mig med dette ville være Pine Cone Project - søskendeparret Liv og Thor. Jeg har gennem årene mødt dem et par gange, på ture i naturen og på messe og synes virkelig godt om deres streg, og stil. Vi deler glæden ved den spiselige natur – og så er de rare! Jeg gav dem mine yndlingsurter på en liste, hjalp med formgivning og de helt rette naturdetaljer. Vi valgte, at inddele efter biotoper, ligesom i min første bog. Plakaten er ment, som både noget pænt til væggen, men også en evig påmindelse om alt det gode der er derude. Vi har gjort os umage og er ret stolte af resultatet. På lørdag holder vi en lille slags reception på Torvehallernes julemarked. Vi står sammen og viser vores værk stolt frem. Mellem 12-13 giver vi en lille drik til alle siger ja tak til dette opslag. Jeg står der fra 10-18 og har også gin, bøger og måske lidt til med til at forsøde dine kære med. Plakaten koster 500,- og kommer i et begrænset oplag. Dette er første salgsdag, siden vil jeg sælge den via instagram plus forsendelse. Fik jeg sagt at det er den perfekte julegave til naturelskeren? ”PINE CONE PROJECT arbejder med visuelt design i relation til særligt den spiselige natur. Deres illustrationer starter alle med hånden som værktøj. De bruger analoge teknikker som akvarelmaling til at illustrere dyr, planter og svampe, man kan finde vildt. Bag PINE CONE PROJECT står søskendeparret Liv og Thor. De er vokset op tæt ved strand og skov og finder stadigvæk deres inspiration i naturen, når Liv skal male nye illustrationer eller Thor er på sanketur.”